Μια Larger than life προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που δεν μπορείς ν’ αντισταθείς στην παρέα και την αύρα του, ο Barry Ashworth αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο γνήσιες βρετανικές προσωπικότητες των αρχών του ‘80 μαζί με τους Paul Oakenfold και Danny Rampling.

Πηγαίνοντας την εποχή εκείνη στην Ibiza μαζί με τους ιδρυτές της βρετανικής dance σκηνής άλλαξε τη ζωή του για πάντα και μαζί και τη δική μας. Ξεκίνησε να κάνει promotion σε club events και σύντομα ίδρυσε την indiedance μπάντα Déjà Vu σύγχρονη των Stone Roses και Happy Mondays.

DUB PISTOLS PHOTO-1

Στα μέσα των 90’s ξεκίνησε ν’ ασχολείται με DJ sets και συνέλαβε την ιδέα της δημιουργίας αυτού του φαινόμενου που ονομάζεται Dub Pistols, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως ο Terry Hall από τους The Specials, ο reggae θρύλος Horace Andy, ο Moby, οι Limp Bizkit, ο Ian Brown κ.α.

Εκρηκτικός και πολυπράγμων έχει συγκρουστεί σε live show με την Paris Hilton, έχει συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικές μεταδόσεις ως κριτικός ποδοσφαίρου, μέγας οπαδός της Λίβερπουλ, έχει παρουσίες σε φιλμ όπως “Its All Gone Pete Tong” και “SW9”, έχει πάρει συνεντεύξεις από καλλιτέχνες όπως Leftfield, Alabama 3 and Howard Marks καθώς σύμφωνα με δήλωση του είχε βαρεθεί να παίρνουν στον ίδιο.

Οι Dub Pistols έρχονται στην Ελλάδα για ζωντανές εμφανίσεις. Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ

 

Related Posts