Μην σας κάνουν εντύπωση τα ποσοστά των ναζί. Ούτε να εξοργίζεστε με τον κόσμο (τον περισσότερο, όχι τους ουγκ) που τους ψηφίζει.
Η αηδία με τα συστημικά κόμματα είναι μεγάλη. Παράλληλα πολλοί δεν πιστεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ένα μεγάλο ποσοστό που ψήφισε Τσίπρα το έκανε μόνο και μόνο για να ηττηθεί η ΝΔ.

Στο χέρι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι το μέλλον της ΧΑ.

Αν κάνουν αυτά για τα οποία έχουν δεσμευθεί και γενικότερα εξασκήσουν καλή και πετυχημένη πολιτική, πολύ σύντομα η ΧΑ θα σβήσει.

Αν όμως δεν τα καταφέρουν, τότε να περιμένετε διπλασιασμό των ποσοστών της ΧΑ, σε πρώτη φάση τουλάχιστον.

Όχι γιατί ο πολίτης είναι φασίστας. Τι; Ξάφνου έγινε αριστερός και την άλλη μέρα φασίστας; Όχι. Όπως δεν είναι αριστερός έτσι δεν είναι και φασίστας (στην πλειοψηφία του). Πλέον ο πολίτης φεύγει από το οπαδιλίκι που μάστιζε τόσα χρόνια τη χώρα και ψηφίζει με άλλα κριτήρια. Και κυρίως την οργή του.

Πλέον δεν ψηφίζει υπέρ κάποιου, αλλά εναντίων κάποιου. Κι αν η αριστερή κυβέρνηση τα κάνει μαντάρα τότε θα την καταψηφίσει μέσω της ΧΑ.

Παράλληλα θα ανεβάσουν ποσοστά οι Λεβέντης και Γκλέτσος, ως τρολ ο πρώτος, ως αδέσμευτος από αριστεροδεξιοκεντρόες ιδεολογίες ο δεύτερος.

Αφήστε τους πολιτικούς αναλυτές να λένε. Εκείνοι πρόσκεινται ή ελέγχονται από κόμματα.

Εδώ είμαστε και θα δούμε.

Τα γράφω τώρα και ο χρόνος θα με επιβεβαιώσει ή θα με διαψεύσει.

ps
Όσο βαράτε την ΧΑ τόσο θα παίρνει πόντους. Ακόμα δεν μάθατε πώς πάει το παιχνίδι; Το ίδιο έργο το έχουμε δει ακόμα και στα reality.

 

ps2
To 18μηνο όπου να ‘ναι τελειώνει και οι έγκλειστοι χρυσαυγίτες θα αποφυλακιστούν. Και θα λένε ότι τους είχαν μέσα τόσο καιρό και δεν μπόρεσαν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες εναντίων τους. Και θα το παίζουν ακόμα περισσότερο ήρωες.
Και η πλάκα είναι ότι την αποφυλάκιση τους θα την χρεωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Άδικα μεν αλλά έτσι θα γίνει.

Related Posts