ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ – ΑΛΛΑΞΕ ΗΔΗ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ

Η επομένη της ήττας στις βουλευτικές εκλογές έφερε και ραγδαίες εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία. Ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να δράσει αστραπιαία και να αναμορφώσει το κόμμα προτού πάει σε συνέδριο και τεθεί υπό αμφισβήτηση η ηγεσία του.

Όπως φάνηκε κι από τις πρώτες αντιπολιτευτικές κινήσεις, τόσο από τις Σπυράκη-Βούλτεψη όσο και από επίσημη ανακοίνωση της Συγγρού, η «Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη» αλλάζει το ιδεολογικό της προφίλ και τακτική.

Αφήνει, λοιπόν, στην άκρη την καταστροφολογία και την τρομοκρατία και καταπιάνεται με το lifestyle καθώς κρίθηκε πώς είναι πιο πιασάρικο και κατανοητό για τον μέσο Έλληνα πολίτη.

Οι στιλιστικές επιλογές, προσωπική υγιεινή (ξύρισμα) καθώς και ο εκκλησιασμός είναι τα πρώτα σημεία στα οποία δόθηκε βάση. Αναμένεται σύντομα να εστιάσουν και σε άλλα φλέγοντα ζητήματα όπως μανικιούρ-πεντικιούρ (το δεύτερο προς το καλοκαίρι όταν οι βουλευτίνες της κυβέρνησης θα φορέσουν πέδιλα), hairstyling και ξύσιμο της μύτης κατά την οδήγηση.

Η νέα ταμπέλα στα γραφεία της Συγγρού

nd

Όπως μπορείτε να δείτε και στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφαλίσαμε πρώτοι, τα γραφεία της πρώην Νέας Δημοκρατίας, υπέστησαν το πρώτο ρετουσαρισματάκι με την ανάρτηση της καινούργιας ταμπέλας που υποδηλώνει και τις νέες αρμοδιότητες της αξιωματικής αντιπολίτευσης: Fashion Police.
Να τους ευχηθούμε καλές δουλειές στο νέο θεοκατινάριστο έργο τους.

Βούλτεψη-Σπυράκη παρέλαβαν τα σήματα τους

Η Σοφία Βούλτεψη και η Μαρία Σπυράκη είναι οι πρώτες που πήραν το χρίσμα του πράκτορα. Αμφότερες ξεκίνησαν τις αποστολές τους με αξιοσημείωτη επιτυχία καθώς οι αποκαλύψεις τους έγιναν αμέσως viral.

Θυμίζουμε ότι η Σπυράκη κατέκρινε την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να δώσει πολιτικό και όχι θρησκευτικό όρκο λέγοντας: «Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας. Αγνοεί επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων του Ελληνικού Έθνους, η πορεία του οποίου είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία».


Από την πλευρά της η Βούλτεψη ήταν ακόμα πιο σκληρή τονίζοντας: «Είναι δυνατόν χωρίς γραβάτες και αξύριστοι η νέα κυβέρνηση; Εγώ ήμουν στην πένα».

Πιθανολογείται ότι αμφότερες, ως εκπρόσωποι τύπου της Νέας Fashion Police, βρίσκονται πίσω από την ανακοίνωση για το ντύσιμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ορκωμοσία: «Απαράδεκτο και πρωτοφανές το γεγονός της παρουσίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ορκωμοσία των μελών της κυβέρνησης. Γιατί ως πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να εκφράζει όλα τα κόμματα και τους βουλευτές. Αυτά τα δείγματα γραφής δεν είναι καθόλου καλά!»

Η Σοφία Βούλτεψη, έχοντας χρόνια στο κουρμπέτι, επέλεξε ένα κλασικό σήμα, που παραπέμπει σε σερίφη της Άγρια Δύσης και ταιριάζει στο καλύτερα αγέρωχο και κλασικό προφίλ της, όπως φαίνεται και στην φωτό που ακολουθεί:
Photos Hellenic parliament

Η Μαρία Σπυράκη, που βγήκε σχετικά πρόσφατα στο πολιτικό κλαρί και είναι νέα (σε σχέση με την Βούλτεψη) προτίμησε κάτι που φέρνει περισσότερο σε Μόλντερ και X Files. Καμαρώστε την κι αυτήν:
spyraki-e1421153347601-660x400

Μετά από όλα αυτά το μόνο που έχουμε να πούμε είναι καλή επιτυχία, καλές δουλειές και εις ανώτερα (με μεσημεριανή εκπομπή).

 

ΥΓ
Τόσο η δηλώση Σπυράκη όσο και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι αληθινές. Η δήλωση Βούλτεψη προέρχεται από το τρολιά του Jungle Report