Η ΑΜΑΛ, ΤΟ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΛΟΥΝΕΪ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ

samarasalamuddin

Θερμή υποδοχή επιφύλασσε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς στην Αμάλ Αλαμουντίν. Ο πρωθυπουργός φρόντισε ώστε η πολύκροτη συνάντηση τους να έχει παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία. Γι αυτό και μετά τις πρώτες τυπικές συστάσεις, και προτού θέσουν επί τάπητος το φλέγον ζήτημα των γλυπτών του Παρθενώνα, απήλαυσαν ελληνικό πρωινό, δλδ φραπέ και τσιγάρο.

Η γοητευτική Βρετανολιβανέζα δικηγόρος δεν πήγε με άδεια χέρια στον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Έφερε μαζί της ως δώρο-δείγμα καλής θέλησης ένα αυτόγραφο του συζύγου της και γόη του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνει που σε άψογα greeklish έγραφε «Ston agapito Antonis me aperioristi ektimisi,  o sinagonistis George».

Όπως αναφέρουν πηγές μέσα από το Μαξίμου, ο Σαμαράς ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που αντικατέστησε την φωτογραφία της συζύγου του με αυτή του Τζορτζ στο πρωθυπουργικό του γραφείο.

Στην συνέχεια Αντώνης και Αμάλ επισκέφθηκαν το μουσείο της Ακρόπολης όπου είχαν την ευκαιρία να τραβήξουν αρκετές selfies.

Ωστόσο χρειάστηκε να εισέλθουν από την πίσω είσοδο καθώς στην κεντρική είχε στήσει καραούλι ο Άδωνις Γεωργιάδης για να παραδώσει προσωπικά στην Αλαμουντίν ένα τάμπλετ με τις τελευταίες εκδόσεις του βιβλιοπωλείου του καθώς κι ένα dvd της Ευγενίας Μανωλίδου που περιέχει τις καλύτερες στιγμές της ως μαέστρος και τις κορυφαίες στιγμές της στο Dancing With The Stars.

Η Αλαμουντίν  έδειξε εκστασιασμένη με το μουσείο της Ακρόπολης και επισκέφθηκε κάθε γωνιά του. Μάλιστα έκανε την τιμή και επισκεφθεί ακόμα και την τουαλέτα αφήνοντας λίγο από το λαμπερό dna της.

«Ένιωσα απελπισμένη» μας εξομολογήθηκε η κυρία Σουλτάνα, η καθαρίστρια του μουσείου «δεν μου έχει ξανασυμβεί. Αυτή έχει συνηθίσει στην Αγγλία που έχουν μεγάλες αποχετεύσεις και πετάνε τα χαρτιά στη λεκάνη. Το έκανε κι εδώ με αποτέλεσμα να βουλώσει. Η τουαλέτα έγινε χάλια κι εγώ ήρθα σε απόγνωση. Μου είχε πέσει η μπαταρία από το κινητό και δεν μπορούσα να τραβήξω φωτογραφία για να την πουλήσω στο Ciao…»

Η συνέχεια βρήκε Αντώνη και Αμάλ στην Ακρόπολη, με την δικηγόρο να εκφράζει την απορία της για το που ακριβώς είναι η τουαλέτα από την οποία εκλάπησαν τα περίφημα μάρμαρα για τα οποία όλοι οι δημοσιογράφοι μιλούν. Ο πρωθυπουργός της εξήγησε ότι δεν είναι μάρμαρα αλλά γλυπτά κι εκείνη εξέφρασε εκ νέου την απορία πώς μπορούν και ασκούν κάποιοι το επάγγελμα του δημοσιογράφου στην Ελλάδα όταν δεν ξέρουν την διαφορά ενός μάρμαρου κι ενός αγάλματος!

Η συνάντηση τους έκλεισε με επίσημη πρόσκληση τόσο στην ίδια όσο και στο σύζυγο της για διακοπές στην Ελλάδα. Μάλιστα της έδωσε το προσωπικό κινητό της Όλγας Κεφαλογιάννη ώστε να φροντίσει για κάθε τους ανάγκη, από το να κλείσει εισιτήρια και ξενοδοχείο μέχρι να παρέχει ιδιωτικούς σκλάβους για να κουβαλάνε τις βαλίτσες με τα ψηλοτάκουνα της.

 

Related Posts