1Γιατί κλαίμε για την ΕΡΤ;

Πάει. Αυτό ήταν. Πάπαλα. ΕΡΤ τέλος. Γιατί όμως γκρινιάζουμε για το κλείσιμο της; Ή μήπως όσοι χτυπιούνται και οδύρονται είναι όλοι εκείνοι που μέχρι χτες παρέμεναν σιωπηλοί την στιγμή που κάποιοι άλλοι φώναζαν συνέχεια για το χαράτσι που πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ για να μπαίνουν στα ταμεία της κάπου 300 μυριάκια ή που υποστήριζαν ότι μέσω της κρατικής TV βολευόντουσαν τα βίσματα;

Προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφορο που κλείνουν τρία κανάλια τα οποία αν δεν είχαν κάποιο μεγάλο αθλητικό event δεν τα είχα ούτε για το ζάπινγκ. Βέβαια είναι πολύ κρίμα για τους εργαζόμενους. Όχι για τους βολεμένους, αλλά για δημοσιογράφους ή τεχνικούς που δουλεύαν με συμβάσεις και με μισθούς χαμηλούς. Για τους άλλους στα καλαμπαλίκια μου, ας έκαναν κομπόδεμα τόσα χρόνια. Αν και κάτι μου λέει πώς αυτοί θα ξαναβολευτούν μόλις ανοίξει νέα “καθαρή” ΕΡΤ.

ert

Anyway, δεν μπορώ να μην γελάω με εκείνους που μέχρι χτες έβριζαν, έκραζαν και έλεγαν “να κλείσει το μπουρδέλο η ΕΡΤ που κανείς δεν την βλέπει και την πληρώνουμε” και σήμερα βρίζουν, κράζουν και λένε “χουντική κυβέρνηση που έκλεισες την ΕΡΤ”. Δεν υπερασπίζομαι στην απόφαση της κυβέρνησης (που στην τελική έχει δώσει σοβαρότερα διαπιστευτήρια για της χουντικές πρακτικές της από το λουκέτο σε τρία κανάλια) αλλά δεν την παλεύω άλλο με την παράνοια εκείνων που αλλάζουν θέσεις και πιστεύω από τη μία μέρα στην άλλη.

Αποφασίστε ρε παιδιά τι θέλετε, επιτέλους. Τόσα χρόνια αναποφάσιστοι είστε και βλέπετε τα χαΐρια μας.

Related Posts

Leave a Reply